ArMy-[TURK]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ArMy-[TURK]

Her Türk sitemize davetlidir... ArMy-[TURK]

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» ******'ün Hayatı
Bizim Clan Kurallarimiz... Icon_minitimeCuma Kas. 06, 2009 4:46 pm tarafından ScaRy57

» Hangi Partilisiniz?
Bizim Clan Kurallarimiz... Icon_minitimeCuma Kas. 06, 2009 4:24 pm tarafından ScaRy57

» 24 Sezon 7
Bizim Clan Kurallarimiz... Icon_minitimeC.tesi Ekim 24, 2009 12:34 am tarafından ScaRy57

» 24 Sezon 6
Bizim Clan Kurallarimiz... Icon_minitimeC.tesi Ekim 24, 2009 12:33 am tarafından ScaRy57

» 24 Sezon 5
Bizim Clan Kurallarimiz... Icon_minitimeC.tesi Ekim 24, 2009 12:32 am tarafından ScaRy57

» 24 Sezon 4
Bizim Clan Kurallarimiz... Icon_minitimeC.tesi Ekim 24, 2009 12:31 am tarafından ScaRy57

» 24 Sezon 3
Bizim Clan Kurallarimiz... Icon_minitimeC.tesi Ekim 24, 2009 12:31 am tarafından ScaRy57

» 24 Sezon 2
Bizim Clan Kurallarimiz... Icon_minitimeC.tesi Ekim 24, 2009 12:30 am tarafından ScaRy57

» 24 Sezon 1
Bizim Clan Kurallarimiz... Icon_minitimeC.tesi Ekim 24, 2009 12:29 am tarafından ScaRy57

» Fringe Sezon 2
Bizim Clan Kurallarimiz... Icon_minitimeC.tesi Ekim 24, 2009 12:24 am tarafından ScaRy57

En iyi yollayıcılar
ScaRy57 (70)
Bizim Clan Kurallarimiz... Vote_lcapBizim Clan Kurallarimiz... Voting_barBizim Clan Kurallarimiz... Vote_rcap 
]-[eCToR* (28)
Bizim Clan Kurallarimiz... Vote_lcapBizim Clan Kurallarimiz... Voting_barBizim Clan Kurallarimiz... Vote_rcap 
Ємpty (22)
aYDin39 (18)
FastTaker (15)
BuRi40 (11)
ArMy[TuRk]* (8)
Winchester1 (7)
devrim07x (7)
[SaX0oN-TuNAhaN] (6)
Anket
Hangi Partiye oy veriyorsunuz?
AKP
Bizim Clan Kurallarimiz... Vote_lcap67%Bizim Clan Kurallarimiz... Vote_rcap
 67% [ 2 ]
CHP
Bizim Clan Kurallarimiz... Vote_lcap0%Bizim Clan Kurallarimiz... Vote_rcap
 0% [ 0 ]
MHP
Bizim Clan Kurallarimiz... Vote_lcap33%Bizim Clan Kurallarimiz... Vote_rcap
 33% [ 1 ]
DSP
 0% [ 0 ]
SP
 0% [ 0 ]
DP
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 3
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim

Bizim Clan Kurallarimiz...

2 posters
YazarMesaj
BuRi40
Üye
Üye
BuRi40

Bizim Clan Kurallarimiz... Empty
MesajKonu: Bizim Clan Kurallarimiz...   Bizim Clan Kurallarimiz... Icon_minitimeÇarş. Tem. 22, 2009 3:03 pm

Clan Kurallar

Kesinlikle küfür içerikli kelimeler kullanmamak,
Clan msjini gerksz yere mesgul etmmek ,
Bir prob. oldgu zaman sormlu arkadaslra ulaşrk özl olrak çözmye çalşmak ve genlden dğer arkadşlari rahtsiz etmmek,
Kinqs Return ve diğer turk clandaki arkadaşlarla gereksiz polemik ve tartışmalara girmemek,
Oyun esnasında sen hacker, aimbot vs. ' sin suçlamalarında bulunarak kavgacı ve agresif tutumlardan uzak durmak,
Clandki yaşça byük arkdaşlrımıza sayglı kçük olnlara ise örnek olmak.

Clan Kurallar 2

Clan maclarında oyunu yarım bırakıp gitmemek,
Uzun süreli ofline olacagimiz zamanlarda öncesinden sorumlu arkadaşlarımıza ulaşıp haberdar etmek,
Dışardaki diğer oyunculara karşı clanımızın sorumlulugunu bilerek hareket etmek,
Kesinlikle hacker program veya yamalar kullanmamak ve kullanan oldugu zaman haberdar etmek.
Tüm arkadaşlarımızın bu kurallarla uymasını Rica ediyoruz.Uymayanlar is ne şekilde olursa olsun clandan uzaklaştırlcaktır.
Teşekkürler ..

Selam Aleykum Kardesler,

Ben bu Kurallari super buldum ve bu kurallar kesinlikle tutulmali ve tutulmadi zaman gerkenlerini yapmaliyiz. Zaten bizim clan Baskani ve Baskan yardimcilar en iyisini yapiyorlar. Ben bu kuralari Clan Ana sayfasinda aldim ve forumda olmasinida istedim cunku ben ilk basta burda cok aradim xDD ve clan arkadaslarimiyda yeni gelenler burda bulur. Isallah clan yedkinleri bana kizmamislardir izinsis koydum diye. Kesinlikle birsey deyisdirmedim sandece renklesdirdim. Beyenmedise Yusuf abim Konuyu silebilir

selamlar Burak
]-[eCToR*
Moderatör
Moderatör
]-[eCToR*

Bizim Clan Kurallarimiz... Empty
MesajKonu: Geri: Bizim Clan Kurallarimiz...   Bizim Clan Kurallarimiz... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 19, 2009 12:01 pm

Emegine saglik burak iyi yapmissin

Bizim Clan Kurallarimiz...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 5 Kıll Alaska Bizim KLan ;)
» bizim skor mutevazi ama olmedik
» CrossFire da clan nasıl yapılıyor