Clan Kurallar
Kesinlikle küfür içerikli kelimeler kullanmamak,
Clan msjini gerksz yere mesgul etmmek ,
Bir prob. oldgu zaman sormlu arkadaslra ulaşrk özl olrak çözmye çalşmak ve genlden dğer arkadşlari rahtsiz etmmek,
Kinqs Return ve diğer turk clandaki arkadaşlarla gereksiz polemik ve tartışmalara girmemek,
Oyun esnasında sen hacker, aimbot vs. ' sin suçlamalarında bulunarak kavgacı ve agresif tutumlardan uzak durmak,
Clandki yaşça byük arkdaşlrımıza sayglı kçük olnlara ise örnek olmak.
Clan Kurallar 2
Clan maclarında oyunu yarım bırakıp gitmemek,
Uzun süreli ofline olacagimiz zamanlarda öncesinden sorumlu arkadaşlarımıza ulaşıp haberdar etmek,
Dışardaki diğer oyunculara karşı clanımızın sorumlulugunu bilerek hareket etmek,
Kesinlikle hacker program veya yamalar kullanmamak ve kullanan oldugu zaman haberdar etmek.
Tüm arkadaşlarımızın bu kurallarla uymasını Rica ediyoruz.Uymayanlar is ne şekilde olursa olsun clandan uzaklaştırlcaktır.
Teşekkürler ..
Selam Aleykum Kardesler,
Ben bu Kurallari super buldum ve bu kurallar kesinlikle tutulmali ve tutulmadi zaman gerkenlerini yapmaliyiz. Zaten bizim clan Baskani ve Baskan yardimcilar en iyisini yapiyorlar. Ben bu kuralari Clan Ana sayfasinda aldim ve forumda olmasinida istedim cunku ben ilk basta burda cok aradim xDD ve clan arkadaslarimiyda yeni gelenler burda bulur. Isallah clan yedkinleri bana kizmamislardir izinsis koydum diye. Kesinlikle birsey deyisdirmedim sandece renklesdirdim. Beyenmedise Yusuf abim Konuyu silebilir
selamlar Burak